Candidații USR PLUS pentru Primăria Timișoara și CJ Timiș, apel către Ludovic Orban și Nicolae Robu

Foto: USR Timiş

Candidații USR PLUS pentru Primăria Timișoara și Consiliul Judeţean Timiș, Dominic Fritz și Cristian Moș, lansează un apel către preşedintele PNL, Ludovic Orban, și preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, cerându-le să retragă sprijinul penalilor și al pesediștilor care candidează pentru PNL

 

„Dle Orban, dle Robu dovediți că sunteți un partid care prețuiește cetățenii prin fapte, nu prin vorbe, și retrageți sprijinul penalilor și pesediștilor care candidează pentru PNL! Ar fi un semn de respect pentru cei 40.000 de timișoreni și timișeni care au semnat inițiativa #fărăpenali, ca Ludovic Orban, șeful PNL, să-i ceară lui Nicolae Robu să retragă de pe lista PNL pentru Consiliul Județean Timiş candidații cu condamnări penale. Mâine ar fi o zi perfectă pentru asta, pentru că Ludovic Orban vine la Timișoara”, transmit  Dominic Fritz și Cristian Moș într-un apel public.

Aceştia le reamintesc liderilor liberali că au semnat și ei inițiativa #fărăpenali „și este momentul să transmiteți cetățenilor României că semnăturile sunt un angajament real pentru o politică curată în România și nu încă un exercițiu de ipocrizie”.

Candidații USR PLUS îi cer, de asemenea, lui Ludovic Orban să-i solicite lui Nicolae Robu să retragă candidaturile foștilor primari PSD care vor reprezenta PNL la alegerile din 27 septembrie: Claudiu Coman – primar Sânandrei, Gabriel Koller – primar Sacoșu Turcesc, Ioan Cesea – viceprimar Criciova, Vasile Boșoschi – viceprimar Remetea Mare, şi Iosif Minnich – viceprimar Sânandrei.

În privința candidatului Ioan Lihoni pentru Primăria Bethausen, cum îi explicați președintelui Klaus Iohannis că acest soldat al lui Dragnea, care a spus despre președintele României că nu este din aceeași rasă, va reprezenta PNL în județul Timiș? Președintele României a declarat, cât se poate de clar, că nu girează racolările de primari PSD. Ca să dovediți că nici dvs nu le girați și că veți respecta promisiunea pe care ați făcut-o că nu primiți PSD-iști, vă cerem să le retrageți candidatura din partea PNL”, mai transmit cei doi.

Print Friendly, PDF & Email