Candidaţii USR pentru Primăria Timişoarei, întâlnire cu strada

Iniţiativa Timişoara organizează, mâine, o întâlnire a timişorenilor cu candidaţii USR pentru Primăria Timişoarei.

 

În ultimii ani cei mai mulţi dintre voi aţi fost în stradă, aţi protestat, aţi luptat pentru o schimbare reală . E momentul să-i cunoaştem pe cei care doresc să ne reprezinte. Va fi un bun pretext de a comunica şi de a evalua politicienii din noul val”, transmit organizatorii evenimentului.

Un juriu format din reprezentanţi ai societăţii civile va da note răspunsurilor celor patru candidaţi înscrişi în cursa internă pentru a candida la Primăria Timişoara. Este vorba despre Nicu Fălcoi, Aida Szilagyi, Alexandru Cădar şi Dominic Samuel Fritz.

Un adevărat test de stres adresat celor care doresc să conducă Timişoara. Veţi putea să participaţi cu întrebări, să evaluaţi nouă generaţie de politicieni”, transmit organizatorii.

Întâlnirea candidaţilor USR pentru Primăria Timişoarei cu publicul va avea loc joi, 18 iulie, de la ora 19, în stradă, în Piaţa Sfântul Gheorghe.

Totodată, USR Timişoara anunţă că, de azi, 17 iulie, până vineri, 19 iulie, pot vota anticipat pentru candidatul la Primărie, dacă nu vor fi prezenți sâmbătă, 20 iulie, la Adunarea Generală.

Urna va fi desigilată doar sâmbătă, iar voturile vor fi puse alături de cele exprimate la fața locului. Între timp urna este supravegheată 24 din 24 de ore cu o cameră, pentru a asigura corectitudinea votului, mai tarnsmit reprezentanţii USR Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email