Candidaţii USR pentru Primăria Timişoara susţin o dezbatere publică

Patru membri USR intraţi într-o cursă internă pentru desemnarea candidatului la alegerile pentru Primăria Timişoara, din 2020, se vor înfrunta mâine în prima dezbatere publică din această campanie.

 

USR Timişoara a decis să facă transparentă competiția internă pentru Primăria Timișoarei şi anunţă că, mâine, Nicu Fălcoi, Alexandru Cadar, Aida Szilagyi şi Dominic Samuel Fritz vor purta dezbateri constructive şi vor încerca să convingă atât membrii USR, cât și pe restul timișorenilor că viziunea lor este cea mai bună pentru Timişoara. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 29 iunie, de la ora 15, la Centrul Regional de Afaceri, în Sala Europa.

Scopul acestui eveniment este acela de a le da timișorenilor ocazia de a-i cunoaște pe candidații USR și de a le adresa întrebări despre viitoarea administrație.

Ne dorim să fie prezenți cât mai mulți sceptici, pentru că doar prin dialog direct putem împinge orașul într-o direcție bună. Suntem absolut siguri că în urma acestor dezbateri, timișorenii se vor convinge că lupta noastră este purtată din pasiune și dragoste pentru Timișoara. Știm că am promis multe și că așteptările la adresa noastră sunt foarte mari, așa că vino să ne cunoști, să ne provoci și să te convingi singur că suntem atât capabili cât și binevoitori”, transmit reprezentanţii USR Timişoara.

Aceştia mai spun că vor să vină cu o alternativă politică eficientă și concentrată pe problemele reale ale cetățeanului: „Vrem să scoatem oamenii din sărăcie, vrem să facem România să funcționeze și vrem aceste lucruri cu adevărat.”

Candidatul final asumat de USR va fi desemnat în 20 iulie, în urma votului democratic al tuturor membrilor USR Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email