Campanie publică de strângere de fonduri prin SMS pentru Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara

În lupta cu pandemia provocată de Covid-19, Asociaţia Doctor Victor Babeş Timişoara a iniţiat, sub sloganul „Izolați, dar solidari. Împreună suntem întotdeauna puternici”, o campanie publică de strângere de fonduri prin SMS pentru Spitalul de Boli Infecţioase „Dr. Victor Babeş”, din Timişoara.

 

Cu 2 euro plătiţi prin SMS la nr. 8841 cu textul DONAŢIE, din orice reţea de telefonie Vodafone, Orange, Telekom sau Digi, se poate dona în contul COVID 19, special deschis în acest scop. Banii vor fi folosiţi pentru dotări cu echipamente, materiale de igienă şi protecţie şi programe de eficientizare a luptei împotriva acestui virus”, transmite, printr-un comunicat trrimis redacției, Asociaţia Doctor Victor Babeş Timişoara.

Totodată, este deschis pentru donaţii şi contul BCR cu nr. RO84RNCB0255113757760002, pe numele Asociaţiei Doctor Victor Babeş Timişoara, str. Gheorghe Adam nr 13, CUI 18737642.

Spitalul de Boli Infecţioase din Timișoara este printre cele șase unităţi medicale din România desemnate să preia cazurile de persoane infectate cu coronavirus şi să facă teste de specialitate pentru cei suspecţi de infectare.

La acest spital s-au vindecat până luni, 23 martie, 51 de pacienți care fuseseră infectați cu noul Coronavirus. Aici se înregistrează, astfel, cele mai multe cazuri vindecate din întreaga ţară.

Print Friendly, PDF & Email