Campanie Help25: Mamografia ta, o șansă pentru ea

MamografieAsociația OncoHelp oferă cadou, unei femei defavorizate social, un voucher pentru o mamografie gratuită. Mai mult, persoana care își face o mamografie contra cost poate alege cui să ofere cadou mamografia gratuită.

 

Unul dintre obiectivele propuse în urmă cu doi ani de echipa campaniei Help25 se referă la oferirea de mamografii gratuite femeilor fără venituri şi celor cu venituri reduse, din partea de vest a ţării.

Pentru o mamografie efectuată contra cost, Asociația OncoHelp oferă cadou, unei femei defavorizate social, un voucher pentru o mamografie gratuită. Mai mult, persoana care își face o mamografie contra cost poate alege cui să ofere cadou mamografia gratuită. Această acțiune se va întinde pe durata a şase luni.

Pentru început, anunţă reprezentanţii Help 25, au fost semnate convenții de colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiș, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiș și Fundația „Pentru Voi”, primele doamne urmând să fie selectate dintre beneficiarele aflate în evidența acestor instituții.

Mamografie campanieReprezentanții Asociației OncoHelp vor menține legătura constant cu reprezentanții celor trei instituții, urmând să ofere cu regularitate vouchere gratuite pentru realizarea de mamografii, acestea urmând să aibă ca și destinatare femeile aflate în centrele rezidențiale ale DGASPC Timiș, femei care sunt în evidența AJOFM Timiș, ca fiind șomere și fără venituri, sau femei beneficiare ale serviciilor oferite de Fundația „Pentru Voi”.

Campania „Help25” a demarat în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesară achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp.

Print Friendly, PDF & Email