Campanie de donare de sânge pentru copiii bolnavi de cancer, internaţi la Timişoara

O campanie de donare de sânge pentru copiii internaţi la Secţia de hemato-oncologie de la Spitalul „Louis Ţurcanu”, începe, peste câteva zile, la Timişoara.

 

Asociaţia  Academia Mămicilor din Timișoara şi Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil-Părinte au iniţiat Campania lunară de donare sânge, pentru a ajuta copiii internaţi la Secţia de hemato-oncologie de la Spitalul „Louis Ţurcanu”, din Timişoara.

Iniţiatorii campaniei cheamă timişorenii să doneze sânge, marţi, 20 martie, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

De ce am ales luna martie? Pentru că este luna când se vorbeşte mult despre ea, ea – femeia, ea – mama. Dorim ca în această lună să reuşim să aducem speranţă în viaţa mamelor care au copiii internaţi în spital şi au nevoie de sânge. Majoritatea pacienților, în momentul în care primesc diagnosticul de cancer, se gândesc involuntar la cât mai au de trăit. Sângele nostru se reface în 12 săptămâni, visele noastre merg mai departe, viața noastră de zi cu zi, alături de cei dragi curge normal, dar pentru copiii şi parinţii de acolo, fiecare zi e o luptă”, spun reprezentanţii Asociaţiei  Academia Mămicilor din Timișoara.

Cei interesaţi sunt invitaţi să intre pe site-ul academiamamicilor.com şi să completeze formularul de înscriere.

Campania este organizată împreună cu Școala Mamei Junior și cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, în cadrul proiectului Implică-te şi schimbă destine.

Print Friendly, PDF & Email