Căminele studențești ale Universităţii de Vest din Timişoara, renovate şi reutilate

Universitatea de Vest din Timișoara anunţă că a investit, din resurse proprii, în renovarea și dotarea cu aparatură nouă a celor zece cămine studenţeşti ale sale.

 

În toate căminele studenţeşti ale Universităţii de Vest din Timişoara au fost schimbate saltelele. În căminul 12 au fost schimbate şi paturile, iar în Căminele 3, 12, 13, 15, 17 și în cel de la Drept, scaunele.

În cadrul lucrărilor din această vară s-au mobilat integral trei săli de lectură cu mobilier nou, iar trei au fost mobilate integral cu mobilier din donații. Spațiile comune (casa scării, holuri, bucătării, băi) din toate căminele UVT au fost zugrăvite, la fel, camerele din căminele 3, 12, 16 și în cel de la Drept. Uși noi au fost montate la toate camerele din căminele 12 și 16.

În plus, UVT a achiziționat mașini de spălat semiprofesionale și uscătoare semiprofesionale, câte cinci mașini și cinci uscătoare pentru fiecare cămin. De asemenea, remobilează și reutilează toate bucătăriile, pe fiecare nivel al fiecărui cămin va fi câte o bucătărie nou mobilată și dotată cu plite și cuptoare electrice noi.

Investițiile în spațiile de cazare sunt un proces continuu, însă în această vară am venit cu un plus. Asigurarea unor condiții optime de cazare este de domeniul normalității, nicidecum un moft, astfel că nu ne oprim aici. Intervenim ori de câte ori va fi nevoie”, spune rectorul UVT, profesorul Marilen Pirtea.

Print Friendly, PDF & Email