Ajutor pentru cetăţeni, din partea Expert Forum

Call center și platformă on-line pentru sesizarea neregulilor la vot

banner callcenter Expert Forum latExpert Forum, cu sprijinul Funky Citizens, organizează un centru de informare și asistență electorală, pentru alegerile locale din 5 iunie.

 

Continuând experiența din noiembrie 2014, Expert Forum va organiza un call-center unde va funcționa în zilele de 4 și 5 iunie telefonul Telverde 0800 080 200.

Cei interesaţi vor avea la dispoziţie platforma www.expertforum.ro/votcorect și numărul de telefon Telverde 0800 080 200, prin intermediul cărora reprezentanţi ai Expert Forum vor răspunde întrebărilor legate de procedurile de vot și de sesizarea neregulilor din timpul scrutinului.

Platforma votcorect va conține un formular prin care orice cetățean poate sesiza nereguli din campania electorală sau din ziua votului. Fiecare dintre sesizările transmise va fi atent analizată și se va acorda asistență unde este cazul, transmit reprezentanţii Expert Forum. „Platforma va include și o secțiune cu răspunsuri la întrebările cele mai frecvente legate de votare: proceduri de vot, noutățile legislative și practice legate de organizarea alegerilor, decizii ale birourilor electorale, procedurile de observare sau cele de sesizare a neregulilor. Cei interesați pot găsi pe site inclusiv modele de întâmpinări și plângeri”, spune Septimius Pârvu, manager de proiect în cadrul Expert Forum.

În preziua alegerilor, pe 4 iunie, programul de funcționare al call-center-ului este între orele 12 – 20, iar pe 5 iunie, între orele 6 – 23. Apelurile sunt gratuite din rețelele Telekom (Romtelecom, Cosmote), Orange, Vodafone, RDS si UPC.

Print Friendly, PDF & Email