Călin Dobra: “USR Timiș arată ce poate face”

PSD Timiş acuză USR Timiş că, prin montarea “marelui afiş împotriva PSD”, arată cum nu trebuie să se desfășoare o campanie electorală.

 

“Au recunoscut că ei stau în spatele campaniei de denigrare a PSD, la Timișoara, prin intermediul unei rețele de socializare, prin «vocea» liderului USR Timiș. Acești așa-ziși politicieni, deveniți peste noapte, ne arată cum NU trebuie să se desfășoare o campanie electorală, montând «marele afiș» împotriva PSD”, transmite PSD Timiş.

Social-democraţii timişeni mai spun că, în repetate rânduri, membrii USR au demonstrat faptul că nu au un program sustenabil de a conducere țara, dar că își doresc și fac tot ce le stă în putință să pună mâna pe ea, folosind manipularea ca armă politică: “Critică fără argumente reale și nici nu au soluții pe care să le prezinte în fața electoratului.”

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, susţine că PSD Timiș s-a prezentat întotdeauna în fața oamenilor, prin diversele căi de comunicare, cu proiecte sustenabile de dezvoltare.

“Credem că orice opinie trebuie asumată de la bun început și susținută cu argumente reale. Le transmit, pe această cale, celor din USR că timișenii nu agreează comportamente penibile de denigrare și, folosindu-le, nu vor avea decât de pierdut în fața electoratului. Pe de-o parte, le înțeleg «neplăcerea» adusă de PSD prin faptul că își respectă promisiunile față de români, care fac parte din măsurile actualului Program de Guvernare. Însă, pe de altă parte, dacă și cei din USR sunt români și își iubesc țara, nu înțeleg de ce sunt supărați pe faptul că românii au salarii și pensii mai mari și condiții tot mai bune de trai”, declară preşedintele PSD Timiş.
Călin Dobra cataloghează drept trist faptul că USR încearcă “să prostească o țară întreagă prin gesturi atât de mici și penibile de manipulare” şi spune că aceştia nu știu că poporul român nu se lasă păcălit de un grup neînsemnat de oameni.

Cplin Dobra transmite un mesaj clasei politice: “Stimați colegi politicieni, haideți să prezentăm oamenilor, la modul cel mai real, ce am făcut și ce putem și vrem să facem pentru comunitatea pe care o reprezentăm.”

Print Friendly, PDF & Email