Călin Dobra, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, în locul lui Sorin Grindeanu

Călin Dobra a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Funcţia a devenit vacantă după ce Sorin Grindeanu a fost numit premier.

 

Călin Dobra a fost singurul consilier judeţean care şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Sâmbătă, 14 ianaurie, acesta a fost votat de 24 din cei 36 de consilieri judeţeni prezenţi la şedinţa ordinară a CJ Timiş.

Vreau să le mulţumesc consilierilor judeţeni pentru votul de încredere acordat, să mulţumesc echipei social-democrate pentru sprijinul primit la nominalizarea în această funcţie şi.vreau să le mulţumesc şi celor care nu m-au votat, acest vot împotrivă îmi va da mai multă putere de muncă, să demonstrez că merit această funcţie şi împreună cu dumneavoastră să reprezentăm judeţul Timiş. Vreau să îi mulţumesc prietenului meu, cel care este pe funcţia de premier al României şi cel care transmite astăzi un salut de prietenie şi de sprijin pentru judeţul Timiş”, a declarat Călin Dobra, la finalul şedinţei.

Călin Dobra, vicepreşedinte al CJ Timiş în mandatul 2012-2016, a fost ales ca deputat PSD de Timiş, în urma alegerilor din 11 decembrie 2016. În 4 ianuarie, acesta şi-a dat demisia din Parlament şi s-a întors în funcţia de consilier judeţean, pentru a candida la preşedinţia CJ Timiş.

Locul lui Călin Dobra în Parlament va fi ocupat de fostul senator PSD Matei Suciu.

Articol scris de

Jurnalist Timpolis