Călin Dobra: „Acest rezultat ne va pune să facem o analiză extrem de serioasă”

Preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra, a declarat, după anunţarea exit-poll-urilor de la turul final al prezidenţialelor, că rezultatul va necesita “o analiză extrem de serioasă şi pertinent”, anunţă Radio Timişoara.

 

“Nu ne rămâne decât să felicităm echipa câştigătoare, după cum am văzut rezultatele exit-poll-urilor. Bineînţeles, aşteptăm rezultatul final. Le mulţumesc timişenilor care au votat pentru candidatul nostru şi celor care au fost la vot, în mod special. Cred că pe noi, organizaţia PSD Timiş, acest rezultat ne va pune să facem o analiză extrem de serioasă şi pertinentă. Bineînţeles, aşteptăm rezultatul final pentru ca analiza să plece de la acest rezultat”, a declarat Călin Dobra.

Acesta a refuzat, însă, să comenteze dacă vor urma şi schimbări din funcţiile politice.

În urma numărătorii paralele a PNL Timiş, făcută în 160 de secții din judeţ, dintr-un total de 207 secții, Klaus Iohannis a obţinut 76,33% din voturi, iar Viorica Dăncilă, 23,67%. Tot potrivit numărătorii paralele a PNL Timiş, în Timişoara, preşedintele Klaus Iohannis a câştiga un nou mandat 78,30% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a obţinut doar 21,70% din voturi.

 

Print Friendly, PDF & Email