Brîndușa Armanca, despre deriva presei românești, la Serile FJSC

Brindusa-ArmancaAnul acesta se împlinesc zece ani de când Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității București organizează „Serile FJSC”. Împreună cu parteneri ca Asociația Ziariștilor Independenți din România-AZIR și Editura Curtea veche, studenții se vor întâlni cu invitați de marcă din jurnalism, relații publice și publicitate.

Primul eveniment al acestui an va avea loc miercuri, 1 aprilie, de la ora 17, în sala 613 a facultății, când le va vorbi studenților Brîndușa Armanca, jurnalistă, profesor universitar, director al Institutului Cultural Român din Budapesta în perioada 2006 – 2012 și autoarea unor volume ca Televiziunea regională în România, Media culpa sau Frontierișii.Istoria recentă în mass-media.

Tema prezentării este „Deriva presei românești: santajiști, agenți, manipulatori”. Dialogul va fi urmat de prezentarea colecției Actual îngrijită la Curtea Veche Publishing de scriitoarea Doina Jela.

AZIR este filiala din România a Asociației Europene a Jurnaliștilor-AEJ. Anul acesta congresul AEJ va avea loc în țara noastră, la Sibiu, în luna octombrie.

Print Friendly, PDF & Email