Brigitte Sfat, soţia lui Ilie Năstase, numită preşedinte al Organizaţiei de femei a UNPR Timiş

brigitte-sfat Foto agentiadepresamondenaBrigitte Sfăt, soţia Ilie Năstase, a devenit preşedintele interimar al organizaţiei de femei pe judeţul Timiş, urmându-l astfel pe fostul tenismen care s-a înscris în UNPR pe 22 iulie, anunţă Hotnews. 

Brigitte Sfăt a fost numită şefa organizaţiei de femei din UNPR Timiş pe locul rămas vacant după ce Ileana Turdesan a fost numită şef la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului. Ea este preşedinte interimar, pentru că următorul congres al partidului, care se ţine din patru în patru ani, va avea loc de abia în 2016.
Eu am spus că în partidul nostru poate să vină oricine. Suntem un partid deschis. Senatorul Ilie Năstase s-a înscris în UNPR în urmă cu două săptămâni. Soţia a dorit să îl urmeze şi să vină în UNPR. Fiind timişoreanca, având părinţii şi copilul aici, stând mai mult pe aici, a spus că ar vrea să lucreze la nivelul organizaţiei din Timiş. Funcţia de preşedinte a organizaţiei de femei a fost vacanţă. Odată cu această numire, Brigitte devine şi vicepreşedinte în Biroul Organizaţiei Naţionale de femei al UNPR, tot interimar”, a declarat Ion Răducanu, preşedintele UNPR Timiş.
El spune că a avut o discuţie cu Brigitte Sfat şi i-a trasat deja câteva sarcini pe care aceasta le va avea de rezolvat. 
Ştiţi că până în 2016 vrem ca UNPR să aibă un milion de membri la nivel naţional. Toţi avem sarcini, iar Brigitte ştie ce are de făcut. Nimeni nu s-a bătut pe funcţia ei, dar nici nu a fost impusă. Aici e şi de lucru. Nu pot să spun că va fi un politican bun. Nu pot să spun nici despre mine că sunt politician. Am intrat în UNPR să dau o mână de ajutor, să schimbăm ceva. Ilie Năstase este un nume important pentru noi. Mai trebuie să o luăm pe Nadia şi pe Hagi, pentru a reface trioul de aur. În rândurile partidului se mai afla Anghel Iordanescu şi Rică Rpducanu”, a mai spus Ion Răducanu.
Senatorul Ilie Năstase s-a înscris în UNPR, luna trecută, activând în cadrul grupului parlamentar al PSD din Senat. În 2012, acesta a fost ales senator în Colegiul uninominal 8 din Circumscripţia electorală nr. 42, pe listele PC.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Redacţia Timpolis, timpolis@online.ro