Black Friday Friends, Târg de antichităţi şi teatru de păpuşi, la Iulius Mall, în weekend

iulius-mall-black-friday-afisSe anunţă un week-end plin de evenimente la Iulius Mall Timişoara. De Black Friday Friends, reducerile dau mai bine în doi. Te aşteaptă preţuri mai mici cu până la 80%, la brandurile tale preferate. Vrei un cadou deosebit, cu parfum din alte vremuri? Expozanţii de la Târgul de Antichităţi au pregătit mii de obiecte, pentru a fi admirate şi achiziţionate. Duminică, prichindeii au întâlnire cu lumea fascinantă a teatrului de păpuşi.

 

Vineri, sesiunile de cumpărături se prelungesc până târziu în noapte, pentru că este Black Friday Friends. Iulius Mall Timişoara va fi deschis până la ora 24, pentru ca tu să te bucuri, împreună cu cea mai bună prietenă sau cel mai bun amic, de promoţiile de până la 80%. Visezi la piese vestimentare care îți reflectă personalitatea, încălțăminte cool, accesorii în tendințe, parfumuri sau, pur și simplu, ești pasionat de shopping? Catalogul complet al reducerilor poate fi accesat pe http://iuliusmall.com/timisoara/.

Te aşteptăm la Iulius Mall nu doar cu preţuri mai mici, ci şi cu multe premii. La campania de recompensare pot participa persoanele însoţite de un prieten sau o prietenă, care cumpără de minimum 200 de lei de pereche. Primele 500 de astfel de perechi vor fi răsplătite pe loc cu băuturi răcoritoare sau cu vouchere de cumpărături. La ora 23, toţi cei înscrişi la tombolă au şansa să câştige, prin tragere la sorţi, unul dintre marile premii: un CEC cadou în valoare de 1.000 de lei sau unul dintre cele opt vouchere în valoare de 150 de lei fiecare.

În plus, pe lângă sacoşele de cumpărături, vei putea pleca acasă cu o amintire foto amuzantă de la Photo Booth, deschis în intervalul orar 16 -23, iar Lorenzo Magicianul te va surprinde cu numere de magie.

Vineri, la parterul Iulius Mall începe o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi. Zeci de anticari din regiune vor împărtăşi cu vizitatorii pasiunea pentru cele mai frumoase şi interesante obiecte cu patina timpului. Cei care doresc să îşi îmbogăţească propriile colecţii sau caută un cadou aparte vor găsi o varietate de piese cu dichis: bijuterii, numismatică, filatelie, ceasuri, porţelanuri, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe alte articole înnobilate de trecerea timpului. Târgul poate fi vizitat până duminică inclusiv.

Duminică, copiii sunt invitaţi în food court-ul Iulius Mall, să afle povestea lui Prâslea cel Voinic și merele de aur, istorisită de marionete. Reprezentaţia de teatru de păpuşi va începe la ora 12.

Print Friendly, PDF & Email