Bilete la Filarmonică, din librării sau hypermarket

Sursă foto: Casa de Cultură a Municipiului Timişoara

Biletele la concertele organizate de Filarmonica Banatul Timișoara se găsesc acum și în librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour din Timişoara.

 

Această opțiune este posibilă în baza parteneriatelor dintre acestea și myticket.ro, platforma pe care sunt puse în vânzare și biletele la evenimentele noastre.

Astfel, oricine dorește să cumpere un tichet la concertele Filarmonicii Banatul Timișoara o poate face, simplu, solicitând un bilet pentru concertul dorit fie la casieriile librăriilor Cărturești din Piața Victoriei și Iulius Mall, fie unui angajat al punctului de relații cu clienții din rețeaua hypermarketurilor Carrefour din Timișoara.

Prețul de vânzare este același ca și în casieria Filarmonicii Banatul, iar contravaloarea poate fi achitată în numerar sau cu cardul.

De asemenea, bilete pentru concerte pot fi achiziționate online de pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara și de la casieria instituției, de luni până vineri, între orele 10-13, sau cu o oră înainte de eveniment.

Print Friendly, PDF & Email