Bijuterii rafinate Teilor Exclusive, în Iulius Town (P)

Teilor Exclusive este noua destinație de shopping din Iulius Town Timişoara, dedicată celor care iubesc bijuteriile rafinate. Colecțiile se disting atât prin design inovativ, cât și prin finisajul excepțional al pieselor și reunesc bijuterii ce înfățișează o varietate mare de stiluri create pentru orice ocazie.

 

Teilor Exclusive s-a deschis la parterul Iulius Town și propune colecții exclusiviste de bijuterii în serii limitate, inele de logodnă, verighete atent selectate și o diversitate de piese şi pentru femei, şi pentri bărbaţi.

Fiecare bijuterie propusă poartă o semnificație deosebită sau are prinsă în montură pietre prețioase extrem de rare. Diamantele sunt amfitrioanele noului concept-store, însoțind aproape de fiecare dată ametistele, smaraldele, safirele, tanzanitele și toate celelalte pietre veritabile, cu un colorit deosebit. De altfel, pietrele care strălucesc în monturile bijuteriilor Teilor Exclusive sunt 100% naturale, iar proprietățile lor uimitoare se reflectă în claritatea și nuanțele lor perfecte.

Începând cu perle tahitiene, safire sau rubine, până la o varietate largă de pietre semiprețioase, precum turmalină verde, topaz London Blue, piatra lunii, ochi de tigru, kunzit, opal, acvamarin, lapis, garnet, agate ori onix, elementele care definesc bijuteriile premium cuceresc prin eleganța lor.

Noua locație își întâmpină clienții într-un spațiu prietenos, cu tonuri calde, reprezentativ pentru stilul elegant pe care îl promovează. Piesele expuse se regăsesc în colecțiile rafinate și discrete sau imprevizibile și spectaculoase, care au consacrat marca Teilor.

Pornind de la ideea că o bijuterie trebuie să fie autentică, durabilă și să îi poarte pe clienți într-o lume plină de emoții și senzualitate, Teilor a pus accent, încă de la înființarea sa, de acum mai bine de 20 ani, pe calitatea produselor și a serviciilor pe care le oferă.  În prezent, deține o rețea de peste 40 de magazine la nivel naţional, în principalele orașe din țară, un magazin în Sofia și unul în Varșovia.

Print Friendly, PDF & Email