Bijuterii handmade, expuse la Timişoara

Bijuterie handmadeBijuterii handmade create de 21 de maeștri de talie internațională vor fi expuse la Timişoara, la festivalul Art Jewelry.

 

Festivalul Art Jewelry, ajuns la cea de-a treia ediție, va aduce la Timişoara, în perioada 16 – 18 octombrie, bijuterii handmade create de 21 de maeștri de talie internațională, din Italia, Ucraina, Germania, Bulgaria, Armenia și România. Pe lângă această gală de bijuterie, organizatorii au pregătit ateliere de mărgelit, un concurs de fotografie și schimburi de experiențe.

În 16 octombrie, de la ora 18.30 începe Atelierul de bijuterie, cu Albena Petkova, din Bulgaria, un eveniment organizat la Reciproc, pe str. Mărășești nr. 14.

În 17 octombrie, de la ora 11 este organizat Atelierul de bijuterie, cu Yana Cvetkova, din Bulgaria, la Cafeneaua Verde, de pe str. C. Brediceanu nr. 2. De la ora 17, la Muzeul de Artă Contemporană, în incinta Galeriei Calpe, de la Bastion Theresia, de pe str. Hector nr. 1, se desfăşoară Gala de bijuterie, în cadrul căreia vor fi prezentate 21 de colecţii de bijuterie, care includ mii de mărgeluţe de sticlă şi pietre semipreţioase, metale preţioase, perle de cultură şi materiale organice, cristale Swarovski, cupru, materiale textile și accesorii metalice. Gala de bijuterie – la care organizatorii recomandă ținută de cocktail – va fi deschisă printr-un concert de muzică clasică și va cuprinde o expoziție caritabilă. Tot de la ora 17 şi tot la Muzeul de Artă Contemporană din incinta Galeriei Calpe, se va desfăşura un concurs de fotografie instantanee digitală, cu tema „Bijuteria în ramă”.

Art Jewelry 2015 – Teaser.

În 18 octombrie, de la ora 11, la Librăria Cărturești, din Iulius Mall, este programat Atelierul de bijuterie, cu Monica Vinci, din Italia, iar de la ora 19.30, în aceeaşi locaţie, o prezentare de bijuterii internaționale, în cadrul unui eveniment caritabil.

Festivalul Art Jewelry este organizat de Loja Pasionaţilor de Mărgele, comunitatea bijutierilor handmade din România.

 

Print Friendly, PDF & Email