Biblioteca Politehnicii își premiază cititorii

Luni, 24 februarie, începând cu ora 13.30, va avea loc a treia ediție a Premiilor Bibliotecii UPT care, anunță organizatorii, vin însoțite și de surprize.

 

„Evenimentul programat de Biblioteca Universității Politehnica Timișoara chiar de Dragobete poate fi interpretat ca o declarație de dragoste pentru utilizatorii săi, care nu sunt puțini”, transmit reprezentanții Universității Politehnica Timișoara.

Ca și la edițiile precedente, dintre utilizatorii Bibliotecii UPT (între 1000 – 3000 pe zi) sunt premiați cei mai activi, atât dintre cei interni (cadre didactice și studenți ai Universității Politehnica Timișoara), cât și externi.

Anul acesta vor fi premiați patru utilizatori, doi interni și doi externi, care au avut cea mai activă prezență în bibliotecă, respectiv care au avut cele mai multe împrumuturi.

Surpriza vine la final și va fi asigurată de Corul Universității Politehnica Timișoara, format din cadre didactice și studenți, care va aborda, în cadrul unui mini-recital, lucrări dintr-o sferă destul de largă, urmărind să sublinieze prin titlurile internaționale universalitatea muzicii corale, iar prin titlurile românești să facă legătura cu tradițiile și cu momentul 24 februarie.

Print Friendly, PDF & Email