Betty White va avea o statuie din ceară la Muzeul Madame Tussauds

Actriţa americană Betty White, în vârstă de 91 de ani, are o statuie din ceară la Muzeul Madame Tussauds, din Washington.

Betty WhiteLisa LaFontaine, CEO-ul Washing­ton Humane Society, adezvelit statuia dedicată actriţei americane, celebră nu doar pentru rolurile sale, ci şi pentru dragostea ei pentru animale. Betty White s-a alăturat astfel celor­lalte vedete din industria de divertis­ment recompensate cu o statuie din ceară, alături de cele ale foştilor preşe­dinţi americani, în Muzeul Madame Tussauds, din Washington, infor­mea­ză accesshollywood.com, sursă citată de Mediafax.

The Humane Society a instalat în celebrul muzeu din capitala americană un adăpost mobil de unde vizitatorii muzeului pot să adopte animale de companie. După 74 de ani petrecuţi în industria de divertisment, actriţa Betty White are la activ numeroase roluri de televiziune, multe premii şi trofee importante, un show de farse cu camera ascunsă.

Din 2013, numele ei a fost inclus în Guinness Book Of World Records la categoria “cea mai lungă carieră în televiziune pentru un artist (feme­ie)”. Acest premiu a fost creat după ce Betty White a reuşit să egaleze recor­dul de longevitate în televiziune deţi­nut de omologul ei masculin, actorul Bruce Forsyth, în această industrie.

Nonagenara Betty White a câş­tigat şase premii Emmy, trei American Comedy Award, un premiu SAG (Sin­dicatul actorilor americani/ Screen Actors Guild) pentru rolul din Hot in Cleveland, a prezentat celebra emi­siune de televiziune Saturday Night Live în 2010 şi a fost votată cea mai populară şi cea mai de încredere vedetă în alte sondaje realizate recent în Statele Unite.

În 2012, la vârsta de 90 de ani, a câştigat primul ei premiu Grammy, pentru versiunea audio a cărţii sale If You Ask Me (And Of Course You Won’t). Actriţa americană a fost recompensată în 1995 cu o stea pe Bulevardul Gloriei – Walk of Fame – din Hollywood.

Print Friendly, PDF & Email