Bebelușii diagnosticați cu Covid s-au vindecat

Cei trei bebeluşi care fuseseră infectaţi cu noul Coronavirus şi internaţi la Maternitatea „Bega”, din Timişoara, s-au vindecat și au fost şi externaţi din spital, anunță Radio Timișoara.

 

„Este vorba despre o fetiță, astăzi s-a făcut externarea împreună cu mama – la retestare am avut două teste negative. Al doilea nou-născut este un băiețel, mama a fost retestată împreună cu nou-născutul după două săptămâni de internare, dar doar nou-născutul a fost confirmat negativ. La a doua retestare, făcută ieri, respectiv alaltăieri, mama a ieșit și ea negativă astfel încât au părăsit maternitatea. Noi mulțumim întregului personal pentru profesionalism, pentru modul în care au ținut legătura permanent între mamă și nou-născut și mulțumim lui Dumnezeu că ne-a ținut pe toți sănătoși până acum și sperăm să ne țină și în continuare”, spune Marius Craina, directorul Maternității „Bega”.

La Maternitatea „Bega” mai este internată o singură femeie infectată cu Covid, aceasta fiind însărcinată în 24 de săptămâni.

Print Friendly, PDF & Email