Bărbatul rătăcit în pădurea de la Lugoj a fost găsit

ACCIDENT - RANITIBărbatul care a sunat la 112 spunând că s-a rătăcit într-o pădure de lângă Lugoj şi că este rănit a fost găsit, el fiind băut şi nepărând a fi rănit, dar urmează să fie supus unui control medical şi audiat de poliţişti.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”, Sindia Vlaia, spune că bărbatul a fost găsit de echipele care au reînceput, marţi dimineaţă, căutările: „Bărbatul a fost găsit în pădure, este într-o stare bună şi este cooperant. Urmează să fie audiat de poliţişti. El nu părea să fie rănit, însă, cel mai probabil, va fi supus şi unui control medical”.
Ionuţ Bocancea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, declară că bărbatul a fost dus la audieri: „A spus că l-a durut burta, nu putea să meargă, nu ştia unde se află şi de aceea a sunat la 112. Probabil că va fi supus şi unui control medical. Avea şi îmbibaţie alcoolică”.
Peste o sută de persoane – pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari –, dar şi mai mulţi câini de urmă l-au căutat, luni, pe bărbat, după ce acesta a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul, după ce s-ar fi rătăcit într-o pădure din apropierea municipiului Lugoj.
Prima dată când a sunat a spus că se află în stare de ebrietate şi că a plecat din spital. A doua oară ne-a spus că a fost urmărit de nişte băieţi care l-au înjunghiat şi că el a fugit în pădure, unde s-a ascuns şi că s-a rătăcit. A treia oară ne-a spus că sângerează şi că s-a urcat într-un copac pentru că jos sunt mistreţi”, afirma Sindia Vlaia.
Căutările bărbatului au fost întrerupte luni, în jurul orei 21,30, şi au fost reluate marţi, în jurul orei 7,30.

Print Friendly, PDF & Email