Bărbatul care a ucis doi oameni în Timișoara, căutat de Poliţie

Polițiștii timișeni înceasrcă să-l identifice pe bărbatul care, în noaptea de 27 spre 28 iunie, a omorât doi bătrâni, soţ şi soţie, pătrunzând în casa acestora, aflată în spatele Palatului Dicasterial. A fost realizat portretul-robot al asasinului.

 

Poliţia Timiş anunţă că bărbatul a fost suprins de camerele de supraveghere, imagini în baza cărora i-a fost făcut un portret-robot: bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac. Este posibil să fie rănit la mâna dreaptă, pentru că, n nopatea crimei, purta un bandaj improvizat.

Poliția Timiș face apel la sprijinul populației, subliniind însă că cine observă o persoană cu aceste semnalmente este rugat să apeleze la Serviciul de urgență 112 și să nu intre în contact cu suspectul pentru că este periculos.

În noapte de 27 spre 28 iunie, cei doi soţi, femeia în vârstă de 78 de ani, iar bărbatul, de 75 de ani, vorbeau la telefon cu un nepot de-al lor stabilit în Germania, când un intrus a intrat în casă. Auzind ce se întâmplă, și-a trimis un văr la locuinţa bătrânilor, în Piaţa Ţepeş Vodă. Ajuns acolo, şi-a găsit bunicii înjunghiați mortal şi a surprins o persoană necunoscută, care a fugit.

Ancheta judiciară, deschisă pentru omor calificat, se desfășoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

 

Print Friendly, PDF & Email