Bărbat rătăcit într-o pădure, în apropiere de Lugoj, căutat de peste 100 de oameni

PadurePeste o sută de persoane, pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari, dar şi mai mulţi câini de urmă au căutat până târziu în nopaate un bărbat care s-a rătăcit într-o pădure din apropierea Lugojului, acesta anunţând la 112 că este rănit.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”, Sindia Vlaia, a declarat, citată de Mediafax, că un bărbat de aproximativ 40 de ani, din judeţul Teleorman, a sunat, luni, la numărul unic de urgenţe 112 şi a solicitat ajutorul Pompierilor, după ce s-ar fi rătăcit într-o pădure din apropiere de Lugoj. Potrivit Sindiei Vlaia, bărbatul a vorbit cu Pompierii la telefon de trei ori: „Prima dată când a sunat a spus că se află în stare de ebrietate şi că a plecat din spital. A doua oară ne-a spus că a fost urmărit de nişte băieţi care l-au înjunghiat şi că el a fugit în pădure unde s-a ascuns şi că s-a rătăcit. A treia oară ne-a spus că sângerează şi că s-a suit într-un copac pentru că jos sunt mistreţi. Cert este că peste o sută de pompieri, voluntari, poliţişti şi jandarmi, alături de câini de urmă, îl caută pe bărbat în pădure”.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”, căutările au fost anevoioase deoarece în zonă plouă. Mai mulţi săteni din Coşteiu le-a spus căutătorilor că bărbatul a fost văzut traversând un pod între Coşteiu şi comuna vecină, Balinţ. Căutările au fost reluate în dimineaţa aceasta.

Print Friendly, PDF & Email