Bărbat din Lovrin, ridicat de DIICOT, pentru incest

Un bărbat, tatăl a cinci copii, din Lovrin, a fost ridicat, în această dimineaţă, de procurori DIICOT Timişoara şi poliţişti de la Crimă Organizată, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica lui de 12 ani şi a filmat scenele.

 

În această dimineaţă, procurori DIICOT Timişoara şi poliţişti de la Crimă Organizată au ridicat din locuinţa unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din Lovrin, calculatorul şi telefonul mobil în care se aflau fotografii şi filmuleţe cu fiica sa în ipostaze erotice. Bărbatul a fost adus la sediul DIICOT Timişoara, pentru audieri, fiind suspectat de pornografie infantilă.

Oamenii legii au intrat pe fir după ce bunica fetei abuzate a făcut o sesizare la Protecţia Copilului. Asta, după ce sora mai mică a victimei a povestit familiei şi la şcoală că l-a văzut pe tatăl său cum a întreţinut raporturi sexuale cu sora sa şi a filmat scenele.

Anchetatorii spun că bărbatul şi-a abuzat sexual fiica timp de aproape un an. Se pare că fata de 12 ani ajunsese să se îndrăgostească de tatăl său, aceasta trimiţându-i scrisori de dragoste.

Adolescenta abuzată sexual se află momentan în custodia reprezentanţilor Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş.

Print Friendly, PDF & Email