Bani pentru drepturile salariale restante ale profesorilor

Conferinţa de presă organizată ad-hoc de PSD Timiş la sediul Primăriei Municipiului Timişoara a oferit cadrul necesar pentru punctarea celor mai recente obiective de pe agenda Consiliului Judeţean Timiş.

Titu BojinPreşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, a înştiinţat succint asupra deciziilor de dată recentă legate de repartizarea unor sume din bugetul CJ Timiş majorităţii primăriilor din judeţ.
Sumele la care Titu Bojin a făcut referire variază între o valoare minimă alocată de 5 mii de lei şi o valoare maximă de 30 mii de lei, care va reveni Primăriei Lugoj.
Tot cu  referire la deciziile recente de la CJ Timiş, Titu Bojin a precizat că au fost alocate sume considerabile din bugetul CJT la final de an pentru persoanele cu handicap şi pentru îngrijitorii persoanelor cu handicap, dar şi pentru personalul din Educaţie, vizată fiind identificarea şi susţinerea categoriilor celor mai vulnerabile, dar şi aplicarea unor soluţii care să conducă la o stare de echilibru social în judeţ.
Titu Bojin a făcut referire în context la faptul că profesorii care au câştigat în instanţă drepturi salariale restante îşi vor putea primi astfel, prin realocarea de resurse de la bugetul CJT, o parte din banii cuveniţi şi la faptul că o serie de primării care au reclamat probleme la intrarea în iarnă vor primi sumele necesare pentru încălzire şi pentru lucrări urgente, de genul reparaţiilor la acoperişuri.
În plus, referindu-se la situaţia din interiorul partidului, Titu Bojin a precizat că "suntem în grafic la nivelul Biroului Permanent Judeţean", informând că este în curs de evaluare activitatea directorilor care trebuie să îşi încheie activitatea în intervalul care a mai rămas până la finele anului şi că se lucrează deja la împărţirea responsabilităţilor pe colegii în ceea ce priveşte preparativele pentru anul electoral 2014.

 

Print Friendly, PDF & Email