Banca pentru Alimente Timișoara ne invită să donăm sărbători fericite

Banca Regională pentru Alimente Timișoara colectează de Crăciun alimente neperisabile pentru 12.000 de persoane aflate în nevoie, din Regiunea Vest.

 

În perioada 1 – 28 decembrie, Banca Regională pentru Alimente Timișoara organizează Colecta de Crăciun, în parteneriat cu Lidl România pentru persoanele aflate în nevoie.

La ieșirea din magazinele Lidl sunt amplasate cutii speciale în care cei interesaţi pot dona produse neperisabile. Acestea sunt semnalizate la raft, în magazinele Lidl participante, cu eticheta „Donează sărbători fericite”, şi fac parte din categorii neperisabile, care nu necesită o temperatură specială de păstrare: alimente de bază (ulei, făina, zahăr, orez, ingrediente de copt), conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste făinoase, sosuri, lapte UHT (care se păstrează la temperatura camerei), produse de patiserie ambalate, biscuiți, cafea, ceai, dulceață și gemuri.

Banca Regională pentru Alimente Timișoara și-a început activitatea în 2020, iar până acum a colectat şi donat structurilor caritabile din regiunea de vest a ţării peste 190 de tone de alimente.

Print Friendly, PDF & Email