„Băieţii de aur”, pe scena Naţionalului timişorean

Baietii de aur Foto Alois ChiritaTeatrul Mic din Bucureşti aduce la Timişoara, „Băieţii de aur”, comedia de mare succes a dramaturgul american Neil Simon.

 

Spectacolul Băieţii de aur se va juca pe scena Teatrului Naţional Timişoara în 8 februarie, de la ora 18. Din distribuţie fac parte Dan Condurache, Bogdan Talaşman, Mihai Dinvale, Ştefan Lupu şi Ruxandra Enescu.

Băieţii de aur este povestea savuroasă a doi mari actori de comedie, care se reîntâlnesc peste ani, pentru un ultim show. „Timp de 40 de ani au înregistrat succes după succes, pe scenele teatrelor și la televiziune, impunându-se ca un cuplu de aur al comediei. Apoi s-au despărțit și nu și-au mai vorbit timp de 11 ani. Acum, un tânăr impresar încearcă să îi readucă împreună pe scenă, pentru un ultim show. Deși bătrâni, bolnavi și însingurați, cei doi nu se lasă ușor, căci au multe probleme de rezolvat unul cu celălalt. O situație care îi dă bătăi de cap impresarului. Replici pline de umor, momente de un comic debordant și doi actori de renume, sunt argumente pentru a nu rata acest spectacol”, spun reprezentanţii Teatrului Mic din Bucureşti.

Preţul biletelor variază între 50 şi 100 de lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0753-299. 621 şi 0741-196. 518 sau la agenţia de bilete a TNT Timişoara.

 

Foto: Alois Chirita

Print Friendly, PDF & Email