Babysitting gratuit pentru copii, la Teatrul Maghiar din Timişoara

Teatrul Maghiar de Stat din Timişoara anunţă că oferă din nou serviciul gratuit de babysitting pentru copiii spectatorilor, pe durata unui spectacol.

 

Timişorenii care au copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 12 ani şi doresc să vadă spectacolul Opera cerşetorilor, în regia lui Kokan Mladenović, pot lăsa copiii în Sala Studio, unde vor fi supravegheaţi de pedagogul Salamon Katalin, anunţă reprezentanţii Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, din Timişoara. Copiii vor petrece cele două ore ocupându-se cu activităţi educative şi jocuri potrivite pentru grupe diferite de vârstă, în limbile română şi maghiară.

Opera cerșetorilor, de John Gay, este o poveste cunoscută din secolul XVIII. Dar în viziunea lui Kokan Mladenović și în interpretarea actorilor Teatrului Maghiar Timişoara, povestea prinde viaţă într-un spectacol dinamic şi viu, cu multă muzică, la care, dau asigurări organizatorii, se râde amar. „Ritmurile vorbesc despre despre dragoste, trădare, adulter, moravuri uşoare, corupţie și criminali periculoși. Netrebnicia infractorilor mărunţi din «Opera cerșetorilor» oglindeşte însă corupţia la nivel înalt din toate domeniile. O alegere potrivită pentru finalul unui an electoral”, transmit reprezentanţii Teatrului Maghiar Timişoara.

Spectacolul, tradus în limba română, este programat pentru data de 16 decembrie, ora 19.

Biletele se pot cumpăra la casieria Teatrului Maghiar, de pe strada Alba Iulia nr. 2, în fiecare zi, între orele 16-19, sau prin www.biletamster.ro. Babysitting-ul este gratuit. Înscrierile se fac până în 15 decembrie la adresa pr@tm-t.ro sau la casieria teatrului.

Opţiunea de babysitting în timpul spectacolelor de la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” este disponibilă cel puţin o dată pe lună.

Print Friendly, PDF & Email