Autoturism furat în Belgia, depistat la intrarea în ţară, la Moraviţa

Masina furata Foto Politia de Frontiera TimisoaraPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moraviţa au depistat un autoturism Peugeot care figura în bazele de date ca fiind furat din Belgia.

 

Azi noapte, în jurul orei 3.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, T. Vasile, în vârstă de 58 ani, la volanul unui autoturism marca Peugeot 2008, fabricat în anul 2013.

Poliţiştii de frontieră au descoperit că autoturismul figurează în baza de date a Interpol ca fiind furat din Belgia, în cusrul acestui an. Şoferul susţine că a cumpărat maşina de la un cetăţean belgian pentru a o face cadou soţiei şi că nu ştia că aceasta era furată.

Poliţiştii de frontieră timişeni continuă cercetările, iar până la finalizarea anchetei, autoturismul, în valoare de aproximativ 12.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră Timişoara. Conducătprul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

Print Friendly, PDF & Email