Autorităţi centrale şi locale, la deponeul Ghizela, pentru a clarifica situaţia poluării cu levigat

În urma intervenției la nivel guvernamental făcută de către secretarul de stat Alexandru Mutruc, candidat al PMP Timiş la Primăria Timişoarei, lucrurile încep să se miște în sensul bun în problema depozitului ecologic de la Ghizela, susţine, într-un comunicat, PMP Timiş.

 

După întâlnirile de săptămâna trecută cu între Alexandru Mutruc, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Iulian Stana, secretar de stat la Ministerul Mediului și directorul general al companiei Retim, Radu Merica, factorii de decizie din domeniu anunţă că merg săptămâna aceasta la deponeul de la Ghizela, pentru a clarifica situaţia poluării cu levigat.

În întâlnirea avută cu domnul director general Radu Merica, la București, am stabilit să facem o vizită la fața locului săptămâna aceasta pentru a arăta transparență totală față de toți factorii implicați”, spune Alexandru Mutruc.

Cornel Sămărtinean, deputat PMP de Timiș și candidat la președinția Consiliului Județean Timiș, declară că „este trist că doar după ce colegul meu, ministrul secretar de stat Alexandru Mutruc, s-a implicat la nivel guvernamental la București, autoritățile județene și locale au decis să facă ceva în acestă problemă. Oricum, e foarte puțin ce fac – au invitat toată presa și toți parlamentarii la o vizită la Ghizela, vizită bătută în cuie de Alexandru Mutruc cu directorul general Radu Merica. Întreb retoric poate, de ce nu au făcut ceva înainte de implicarea noastră, a PMP Timiș? De ce întotdeauna la nivel local se mișcă lucrurile doar dacă intervine cineva la București?”.

 

Print Friendly, PDF & Email