Automobile Bavaria Group, partener unic de mobilitate al capitalei europene a culturii în 2021

Foto: ATCEC

Asociația Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii și Automobile Bavaria Group au semnat azi un parteneriat prin care Automobile Bavaria Group devine partener unic de mobilitate al capitalei europene a culturii în 2021.

 

Astfel, în cadrul programului cultural Timișoara 2021, Automobile Bavaria va pune la dispoziția asociaţiei o flotă de automobile, autoutilitare și autocare pentru logistică, transportul oficialităţilor, al invitaţilor şi al echipamentelor.

La ceremonia de semnare a parteneriatului, care a avut loc azi, au participat  ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, Marilen Pirtea, rector al Universităţii de Vest din Timişoara şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, Michael Schmidt, președintele Automobile Bavaria Group, ş şi Horațiu Rada,  președintele Consiliului Director al Asociației Timișoara 2021.

Președintele Automobile Bavaria Group, Michael Schmidt, declară că este pentru a doua oară când compania pe care o reprezintă se implică într-un proiect cultural de o asemenea anvergură. „Timișoara este al doilea oraș din România care deține acest titlu și primul care l-a câștigat în urma unei competiții. Vom fi împreună, pentru asigurarea unor servicii de mobilitate la cel mai înalt nivel. Avem o prezență puternică aici, prin mărcile BMW, MINI și MAN și ne dorim să contribuim cât mai mult la succesul evenimentelor culturale locale. Astfel de acțiuni reprezintă una dintre cele mai bune modalități de promovare a brand-ului de țară”, mai spune Michael Schmidt.

Pornim la drum azi alături de parteneri care sunt un simbol al calității și seriozității, două atribute care caracterizează, de altfel, întreg programul cultural Timișoara 2021 și toate activitățile pe care le desfășurăm pentru a avea acest program cultural. Îmi doresc să ducem și în acest fel Timișoara în Europa și Europa în Timișoara. Le mulțumesc partenerilor noștri de la Automobile Bavaria Group pentru contribuția lor la bunul mers al capitalei europene a culturii în 2021 și, sper eu, poate și după aceea”, declară Horațiu Rada, președintele Consiliului Director al ATCEC.

Print Friendly, PDF & Email