Automarfar cu 150.000 de pachete de ţigări, capturat la frontiera de vest

Captura tigari 2Poliţiştii de frontieră specializaţi în combaterea infracţionalităţii transfrontaliere de la Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Române şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au depistat şi ridicat în vederea confiscării aproximativ 150.000 pachete ţigări de contrabandă netimbrate.

 

 

În dimineaţa aceasta, poliţiştii de frontieră specializati în combaterea infracţionalităţii transfrontaliere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au desfăşurat o acţiune complexă care a avut ca scop combaterea contrabandei cu produse accizabile, după cum anunţă purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timiş, agent şef adjunct Mihaela Leş. Verificând mai multe mijloace de transport ce se deplasau pe ruta Arad – Timişoara, la un moment dat au oprit în trafic şi un automarfar înmatriculat în Bulgaria, care era condus de un cetăţean român. În remorca acestuia au fost descoperite peste 150.000 pachete ţigări marca „Marble”, netimbrate. Valoarea bunurilor este de aproximativ 300.000 euro.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în acest transport şi pentru a-i stabili activitatea infracţională. Atât ţigările, cât şi autovehicului au fost ridicate în vederea confiscării.

Print Friendly, PDF & Email