Aurelian Temișan vine cu Boeing la Timişoara

aurelian-temisan-in-boeing-boeing-foto-teatrul-elisabetaAurelian Temișan revine la Timișoara, jucând într-o comedie în premieră. Un spectacol care va avea o unică reprezentație.

 

Comedia în care joacă AurelianTemișan, Boeing Boeing, va fi pusă în scenă la Timișoara în 31 octombrie, de la ora 19, la Opera Națională TImișoara. Alături de el, pe scenă urcă Maria Buză, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu și Lucian Ghimiși.

Spectacolul este o producţie a Teatrului „Elisabeta”, din Bucureşti. Reprezentanţii teatrului spun că Aurelian Temişan joacă rolul arhitectului Bernard, personajul principal al piesei, un burlac convins și un playboy veritabil care își trăiește viața în compania a trei stewardese superbe, dar care nu ştiu una de prezenţa celeilalte în viaţa acestuia:. „Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunțite a orarelor de zbor și a iscusinței menajerei sale Berta. Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piață dă peste cap toate orarele de zbor și aduce împreună în același oras, iar apoi în aceeași casă, cele trei logodnice stewardese. Bernard încearcă să redreseze situația, implicându-l pe bunul său prieten de la țară, Robert. Timidul Robert uită însă ce minciuni trebuie să spună și cui și astfel se iscă o înlănțuire de situații comice care te fac să râzi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei.”

Piesa scrisă de Marc Camoletti a fost tradusă și adaptată de Irina Margareta Nistor și regizată în premieră pe scena din România de Șerban Puiu. Decorurile sunt creația Irinei Chirilă, iar designerul costumelor de scenă este Adina Buzatu.

Biletele pentru Boeing Boeing, cu prețuri cuprinse, în funcție de loc, între 60 și 100 de lei, s-au pus în vânzare la Agenția Operei timișorene.

Print Friendly, PDF & Email