Atmosfera frizeriilor boeme, într-un barber shop din Openville (P)

Un spațiu dedicat în exclusivitate îngrijirii masculine, Breathless Gentleman’s Room, va fi inaugurat, în primăvară, la parterul clădirii de birouri United Business Center 1, din ansamblul Openville.

 

Conceptul este gândit de un antreprenor local, proprietarul salonului de înfrumusețare Breathless, din Iulius Mall Timișoara, pentru a readuce atmosfera relaxantă și selectă a frizeriile de demult. Este un barber shop autentic, o lume doar a bărbaților, unde vor primi servicii profesionale, de la tuns, spălat și masaj capilar, până la ritualul îngrijirii bărbii.

Am ales ansamblul Openville pentru a deschide acest nou concept, în principal, pentru traficul mare de vizitatori. Cu un salon deschis de aproape 13 ani în incinta Iulius Mall Timișoara, considerăm că am dobândit o experiență vastă în domeniu, dar și că Openville era opțiunea firească pentru următorul nostru pas în dezvoltarea business-ului. Ne dorim să fim prima opțiune a clienților care vor servicii premium”, spune Alina Mihalache, proprietarul salonului Breathless, din Iulius Mall Timișoara.

Odată cu finalizarea primei etape a ansamblului mixt Openville, în trimestrul patru al acestui an, timișorenii vor beneficia de peste 100 de noi magazine, un nou concept de cinema, o varietate de destinații pentru petrecerea timpului liber, restaurante şi cafenele tematice, cu panoramă spre cel mai mare parc suspendat din țară. Lucrările la componenta de retail au început în decembrie 2017 şi presupun amenajarea a 47.000 mp suplimentari, atât într-o extensie a Iulius Mall Timişoara, cât şi la parterul clădirilor de birouri şi în zona parcului.

Print Friendly, PDF & Email