Atelier Digital Google, la Universitatea de Vest din Timişoara

La Universitatea de Vest din Timişoara se va deschide Atelierul Digital, un proiect realizat în colaborare cu companie americană Google.

 

Atelierul Digital va fi inaugurat miercuri, 22 noiembrie, la ora 11. Infrastructura a fost amenajată de Google în clădirea de pe str. J. H. Pestalozzi, nr. 16, la parter.

Atelierul Digital Google este în sine, pe lângă o infrastructură modernă dedicată tinerilor studenți, și un program complex de instruire în mediul online, anunţă reprezentanţii UVT.

Parteneriatul UVT cu Google este unul pe termen lung (2017 – 2020) și presupune desfășurarea mai multor activități pentru studenți, dar şi pentru antreprenori şi IMM-uri din regiunea vest:

  • acces la educație introductivă în domeniul marketing digital;
  • cursuri online gratuite, în urma cărora se pot obține certificări recunoscute de Google și IAB Europe;
  • o serie de evenimente offline orientate pe marketing digital;
  • oferirea de consultanță gratuită și personalizată pentru utilizarea instrumentelor digitale, strategie și marketing online; DETALII AICI.

În plus față de activitățile ce se vor desfășura în cadrul Atelierului Digital, compania Google va avea o colaborare permanentă și cu cadrele didactice de specialitate la nivel de curriculum universitar, anunţă reprezentanţii universităţii. În plus, experți ai companiei Google vor susține periodic o serie de master-class-uri pentru studenți. Primele cursuri de acest tip se vor desfășura în săptămâna 20-24 noiembrie.

„Colaborarea cu cei de la Google este un câștig important pentru studenții și profesorii noștri de specialitate. Atelierul Digital va însemna întărirea competențelor în domeniul marketingului online. Sprijinul oferit în ceea ce privește curriculumul universitar este de bun augur, implicarea companiilor în elaborarea ofertelor educaționale fiind una din prioritățile noastre, având deja multe exemple în această direcție”, spune rectorul UVT, prof. dr. Marilen Pirtea.

Cadrele didactice interesate de colaborarea curriculară și extracurriculară cu experții companiei Google sunt invitate la o întâlnire colaborativă care va avea loc tot în 22 noiembrie, în intervalul orar 14.30-16, în sala P11, str. Pestalozzi nr.16. Reprezentanţii UVT solicită confirmarea participării la adresa de email claudia.cordea@e-uvt.ro.

Print Friendly, PDF & Email