Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș, declarată de utilitate publică

În ședința de Guvern de astăzi, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș a fost declarată ca fiind de utilitate publică.

 

Obținerea statutului de utilitate publică înseamnă recunoașterea de către autorități a faptului că Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș se distinge prin gama de interese pe care le promovează și de servicii pe care le prestează pentru comunitate, spun oficialii Consiliului Județean Timiş.

De asemenea, organizațiile de utilitate publică au dreptul de a li se atribui în folosință gratuită bunuri proprietate publică și se pot bucura de diverse facilități fiscale.

Mă bucur că demersul meu făcut în urmă cu câțiva ani, când m-am luptat pentru a înființa această asociație, importantă pentru dezvoltarea și promovarea turistică a județului nostru, are succes. Iată că astăzi, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș a fost recunoscută de Guvernul României ca fiind de utilitate publică”, declară președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Acesta anunţă că CJ Timiş va continua activitățile pe care le derulează în prezent și va demara noi proiecte turistice, „cu impact pozitiv asupra comunității”.

Printre cele mai semnificative proiecte ale Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș sunt Mic dejun la Margina, Zilele lacului Surduc şi promovarea obiectivelor turistice din Timiş.

Print Friendly, PDF & Email