Asaf Avidan cântă în premieră în România

Asaf AvidanCântărețul israelian Asaf Avidan cântă în premieră în România, pe 29 iunie, fiind invitatul evenimentului-concept WonderDay, care va avea loc pe domeniul Palatului Mogoșoaia, de lângă București.

 

În ultima duminică a lunii iunie, domeniul Mogoșoaia va fi cuprins de frumusețea și unicitatea unui eveni­ment-concept: WonderDay, informează organizatorii, Amphitrion, citați de Mediafax.

Evenimentul va aduce în prim plan concertele live de excepție ale unor artiști aflați pentru prima dată în România, dar și producții artistice ori­ginale, într-un spațiu autentic de po­ves­te presărat cu decoruri nemaiîntalnite, instalații luminoase spectaculoase și elemente fantastice ce vor prinde via­ță timp de o zi.

WonderDay debutează la Palatul Mogoșoaia chiar în „Anul Brânco­veanu”, care marchează 300 de ani de la martiriul Brâncovenilor, aducând astfel un omagiu marelui domnitor și om de cultură Constantin Brânco­veanu.

Asaf Avidan, unul dintre cei mai reprezentativi artiști ai noului val, în­tregește povestea WonderDay cu un concert în premieră, pe data de 29 iunie. Considerat revelația și „furtuna muzicală” a Europei, Asaf a generat o adevărată revoluție artistică datorită stilului său unic completat de inflexiuni vocale uluitoare. De altfel, vocea sa fermecătoare a atras numeroase com­parații cu artiști celebri precum Jeff Buckley și Janis Joplin, criticii din întreaga lume numindu-l „un înger răgușit” și „o forță a naturii”.

Cunoscut pe întreg mapamondul pentru hitul său „One Day”, care s-a clasat pe prima poziție a topurilor muzicale, Asaf Avidan a cucerit inimile publicului de pretutindeni prin versurile sale sincere amestecate cu sunete de folk, blues și rock, lista lungă de admi­ratori incluzând personalități muzicale celebre, printre care Ben Harper și Robert Plant.

După aproape opt ani de activitate muzicală și trei albume de studio înregis­trate alături de trupa The Mojos, cântă­rețul a lansat un proiect solo acustic im­presionant, care a ajuns rapid pe pri­mele locuri ale topurilor de specialitate și pe marile scene ale lumii, urmând ca vara aceasta să poata fi ascultat live pentru prima data și în România.

Mai multe confirmări și noutăți din programul evenimentului, precum și mai multe informații despre bilete urmează să fie anunțate în perioada următoare.

Print Friendly, PDF & Email