Arte plastice, istorii cu tâlc și dans la Casa Artelor

Afis Casa ArtelorCasa Artelor, din Timişoara, anunţă, pentru finalul de săptămână, un maraton artistic cu arte plastice, istorii cu tâlc și dans.

 

Maratonul artistic, realizat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Cultură Timiș, debutează vineri, 11 decembrie, la ora 18, la Casa Artelor, de pe str. Episcop Augustin Pacha nr. 8, cu vernisajul ultimei expoziții din cadrul celei de a doua ediții a proiectului Diplomatic Art. Atunci, spune Andreea Medinschi, din partea Casei Artelor, plasticienele Christine Niehoff, din Germania, și Amy Alexander, din Australia, vor prezenta publicului un proiect artistic inedit intitulat Utopian Consulate of Mars. Expoziția deschisă în galeria Pygmalion va sta pe simeze până în 10 ianuarie 2016.

În aceeaşi zi, de la ora 20, în sala Studio Art, va fi organizat un eveniment în cinstea Zilei Internaționale a Tangoului. Vor fi povești despre dans, anunţă organizatorii. Povestea mea de tango este numele întâmplării culturale prilejuite de Ziua Internațională a Tangoului, organizată de Asociația Tango Timișoara, mai spune Andreea Medinschi. Adăugând că „dansul va încheia seara într-o notă bine aleasă de tango-dj-ul Anca Madroane, în cafeneaua Klapka, până în miez de noapte, la milonga”.

Print Friendly, PDF & Email