Armata, scoasă la Mall

Brigada Infanterie Timisoara Foto lugojeanulBrigada 18 Infanterie „Banat” organizează azi şi mâine, la centrul comercial Iulius Mall, Ziua Armatei la Mall.

 

Ziua Armatei la Mall, anunţă, într-un comunicat, oficialii Brigăzii 18 Infanterie „Banat”, face parte dintr-o serie de manifestări organizate cu prilejul Zilei Armatei României, sărbătorită în 25 octombrie.

Publicul va avea ocazia să viziteze, în zilele de 16 şi 17 octombrie, între orele 10 – 18, ateliere și standuri de prezentare a armamentului şi a tehnicii militare, să viziteue expoziții de fotografie şi să asiste la concerte de fanfară și la prezentări ale ținutelor și uniformelor militare.

Cei interesaţi vor putea vedea cum arată un minipoligon de cercetare, uniforma şi echipamentul soldatului român, le va fi prezentat un elicopter IAR 330 PUMA, din dotarea Forțelor Aeriene Române, vor avea la dispoziţie o expoziție de echipamente de comunicații folosite de Armata României în teatrele de operații, de-a lungul timpului şi vor fi introduşi în abc-ul unor tehnici de alpinism. De asemenea, la faţă locul va fi deschis un punct de informare-documentare cu prezentarea ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale. În program sunt anunţate un spectacol „Drill-Team”, la lumina torțelor şi o expoziție de caricatură și caricaturi la minut.

Print Friendly, PDF & Email