Aquatim sprijină medicii din prima linie a luptei cu noul Coronavirus

Compania Aquatim se alătură efortului comun pe care instituții publice, organizații și firme private, dar și persoane particulare îl fac pentru a sprijini spitalele și personalul medical din România în lupta împotriva pandemiei de Coronavirus.

 

Aquatim donează 100.000 de lei pentru Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, din Timișoara, și încă 100.000 de lei pentru Clinica de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgenţă din Timișoara.

„Cele două instituții și oamenii care lucrează în ele sunt în prima linie a confruntării cu noul Covid-19 și au nevoie să cumpere echipamente și medicamente pentru cei bolnavi. Îi îndemnăm pe toți cei care pot ajuta în lupta împotriva pandemiei să o facă. Lumea medicală din Timișoara și din România are nevoie urgentă de sprijinul fiecăruia dintre noi. Salvarea de vieți omenești stă și în puterea noastră, iar dacă avem posibilitatea să ajutăm, să nu ezităm să o facem cât mai curând și într-un număr cât mai mare”, spune directorul Aquatim, Ilie Vlaicu.

Acesta se declară convins că prin solidaritate și spirit umanitar vom trece cu bine prin această încercare dificilă şi mulţumeşte instituțiilor și cadrelor medicale care luptă pentru sănătatea populaţiei.

Print Friendly, PDF & Email