Aproape 90 de noi cazuri de covid, în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 89 de noi cazuri de covid, cu şase mai puţin faţă de ziua precedentă, în acest interval de timp fiind făcute doar 786 de teste, anunţă Prefectura Timiş. Numărul de persoane internate se aprope de 150.

 

Cele 89 de persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore, sunt, mai mult de jumătate, din Timişoara unde au fost înregistrate 47 de noi cazuri, Giroc şi Buziaş – câte 4, Lugoj, Orţişoara şi Giarmata – câte 3, Denta şi Dumbrăviţa – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Dumbrava, Ghilad, Giulvăz, Jebel, Moraviţa, Moşniţa Nouă, Ciacova, Deta, Făget, Gătaia, Parţa, Pişchia, Săcălaz, Şag, Sânandrei, Sânmihaiu Român, Satchinez şi Uivar.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 143, la Terapie Intensivă fiind internaţi 29 de pacienţi. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces asociat covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.313.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, azi rata de infectare la o mie de locuitori în judeţ este 0,63. În Timişoara, rata de infectare este 0,76. În judeţ există două localităţi unde rata de infectare este mai mare de 4 la mia de locuitor, şi anume Secaş şi Denta, cinci localităţi unde rata de infectare este mai mare de 3 la mia de locuitor, şi anume Darova, Bucovăţ, Criciova, Giulvăz şi Jebel, iar şase localităţi unde rata de infectare este mai mare de 2 la mia de locuitor, şi anume Livezile, Giroc, Iecea Mare, Pişchia, Dudeştii Noi şi Ciacova.

 

Print Friendly, PDF & Email