Aproape 70 de noi cazuri de covid, în ultimele 24 de ore, în Timiș

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 68 de noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind făcute doar 1061 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 68 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore – dintre care una este cadru medical – sunt, mai mult de jumătate, din Timişoara, unde s-au înregistrat 35 de cazuri, Dumbrăvița – 4, Giroc și Moșnița Nouă – câte 3, Dudeștii Vechi, Buziaș, Periam și Săcălaz – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Becicherecu Mic, Checea, Comloșu Mare, Ghiroda, Giarmata, Giera, Gottlob, Deta, Gătaia, Jimbolia, Peciu Nou, Sânmihaiu Român, Teremia Mare, Topolovățu Mare și Victor Vlad Delamarina.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 136, la Terapie Intensivă fiind internați 23 de pacienți. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat două decese asociate covid, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1873.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 0,85.

 

Print Friendly, PDF & Email