Aproape 50 de noi cazuri de covid, în ultimele 24 de ore, în Timiș

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 49 de noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind făcute 2.132 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 49 de persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore, sunt, cele mai multe, din Timişoara, unde s-au înregistrat 20 decazuri, Dumbrăvița și Săcălaz – 4, Giroc și Ciacova – 3, Sânnicolau Mare – 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Giera, Denta, Comloșu Mare, Peciu Nou, Giulvăz, Deta, Balinț, Recaș, Iecea Mare, Ghiroda, Lugoj, Racovița și Jimbolia.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 78, la Terapie Intensivă fiind internați 18 pacienți. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1302.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, azi rata de infectare la o mie de locuitori în judeţ este 0,4. În Timişoara, rata de infectare este de 0,44. În judeţ este o localitate unde rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori, și anume Denta – 3,12.

 

Print Friendly, PDF & Email