Aproape 300 de noi infectări cu covid în ultimele 24 de ore, în Timiș

În Timiș, numărul de noi îmbolnăviri cu covid-19, în ultimele 24 de ore, a fost de 249, cifră rezultată în urma a 2.185 de teste covid, anunță Prefectura. Dintre persoanele nou confirmate pozitiv, șapte sunt cadre medicale.

 

Cele 259 persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt, mai mult de jumătate, din Timișoara, unde s-au înregistrat 164 de cazuri, Giroc – 17, Lugoj – 10, Moșnița Nouă – 7, Dumbrăvița – 5, Orțișoara, Sânnicolau Mare și Săcălaz – câte 4, Făget, Remetea  Mare, Satchinez și Ghiroda – câte 3, Belinț, Recaș și Gătaia – câte 2, iar câte un caz la Boldur, Bucovăț, Buziaș, Cenei, Chevereșu Mare, Ciacova, Denta, Foeni, Ghilad, Giarmata, Gottlob, Mănăștiur, Otelec, Șag, Traian Vuia și Deta.

În această dimineață, numărul total de persoane internate confirmate pozitiv a fost de 516, 45 fiind la Terapie Intensivă. În același interval de timp s-au înregistrat șase decese, numărul total de victime făcute de noul coronavirus în Timiș ajungând la 913.

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că în ultimele 24 de ore, în județ au fost carantinate 418 persoane, iar 339 au intrat în izolare.

 

Print Friendly, PDF & Email