Aproape 300 de noi infectări cu covid-19, în Timiș

În ultimele 24 de ore, Timişul a înregistrat 296 de noi îmbolnăviri cu covid-19, dintre care opt sunt cadre medicale. Numărul de teste efectuate a fost, în ultimele 24 de ore, de 2503, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 296 de persoane sunt, mai mult de jumătate, din: Timișoara, unde s-au înregistrat 170 de noi cazuri. Alte15 noi cazuri s-au înregistrat la Buziaș, Ghiroda – 13, Dumbrăvița – 11, Giroc și Moșnița Nouă – câte 8, Sânnicolau Mare și Ciacova – câte 7, Lugoj și Dudeștii Noi – 6, Giarmata – 5, Pesac – 4, Biled – 3, Becicherecu Mic, Remetea Mare, Fibiș, Săcălaz, Sânmihaiu Român și Sânandrei – 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Deta, Gătaia, Banloc, Belinț, Cenad, Dudeștii Vechi, Dumbrava, Găvojdia, Iecea Mare, Lenauheim , Nițchidorf, Peciu Nou, Periam,  Pișchia, Racovița, Șag, Șandra, Satchinez și Traian Vuia.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 235, dintre acestea 26 fiind la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces, ceea ce ridică numărul total de decese, înregistrate de la debutul pandemiei, la 207.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în judeţ, ieri au fost carantinate 116 de persoane, iar 332 au intrat în izolare.

Rata de infectare a populației la nivelul Timişului, anunţă Prefectura, este în momentul de faţă de 1,84 la mia de locuitori.

Print Friendly, PDF & Email