Aproape 30 de tineri specialiști în sănătate, propuși pentru a primi apartamente ANL la Timişoara

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunţă că va înainta Consiliului Local Timișoara, spre aprobare, un proiect de hotărâre prin care sunt propuși aproape 30 de tineri specialiști în sănătate pentru a primi în chirie locuințe ANL, într-un bloc nou construit din zona Ion Ionescu de la Brad.

 

„Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă Timișoara este lipsa de apartamente și costul ridicat al chiriei. Avem foarte multe cereri la Primărie de la persoane care ne roagă să le repartizăm o locuință, dar din păcate nu avem destule spații în proprietate pentru a le satisface. Tocmai de aceea salut acest proiect pe care Municipalitatea timișoreană l-a realizat împreună cu ANL. O comisie a selectat specialiștii din sănătate care au cea mai mare nevoie de aceste apartamente noi, pe care le vor putea și cumpăra peste un an. Ne concentrăm atenția pe această problemă și ne dorim ca în viitor să pornim și alte proiecte cu ANL pentru construcția de locuințe pentru tineri”, declară primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Ordinea priorității pe listă, spun reprezentanţii Municipalităţii, a fost stabilită pe baza mai multor criterii: situația locativă a solicitantului, vechimea solicitării sau numărul de persoane aflate în întreținerea acestuia.

Proiectul va fi dezbătut și votat în viitoarea ședință de plen a Consiliului Local Timișoara.

 

Print Friendly, PDF & Email