Aproape 100 de noi cazuri de covid, în ultimele 24 de ore, în Timiş

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat doar 98 de noi cazuri de covid, rezultate în urma a 2.086 de teste covid, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 98 de persoane confirmate pozitiv la testul covid-19, în ultimele 24 de ore, sunt, mai mult de jumătate, din Timişoara, 51, Lugoj – 5, Cenad – 4, Giroc – 3, Cenei, Jebel, Nădrag, Orțișoara, Parța, Săcălaz, Teremia Mare şi Liebling – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Banloc, Bârna, Beba Veche, Birda, Boldur, Bucovăț, Buziaș, Checea, Ciacova, Gătaia, Ghilad, Giarmata, Jimbolia, Margina, Moșnița Nouă, Peciu Nou, Sânandrei, Șandra şi Traian Vuia.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 290 dintre acestea 61 fiind la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.198.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în judeţ, ieri au fost carantinate 80 de persoane, iar 72 au intrat în izolare.

Print Friendly, PDF & Email