Apel european pentru operatori culturali și artiști de a se implica în Programul Cultural Timișoara 2023

Foto: PMT

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, anunţă că Municipalitatea a lansat un apel european pentru operatori culturali și artiști de a se implica în Programul Cultural Timișoara 2023.

 

„Scopul nostru este dublu: pe de-o parte să facem cunoscută oferta culturală a Timișoarei în Europa, dar și să atragem la Timișoara artiști și producții culturale de excepție. Sunt punți pe care le construim folosindu-ne de șansa deschiderii în plan internațional fără precedent pe care Timișoara o are acum, pentru a poziționa orașul nostru prin cultură pe harta orașelor atractive ale Europei”, declară Dominic Fritz.

Edilul mai spune că ambasadele României în diverse țări europene au răspuns solicitării Primăriei Timişoara și au transmis informația în mediile culturale și artistice din țările în care activează: „Le mulțumesc Excelențelor Lor pentru sprijinul acordat Timișoarei, Capitală Europeană a Culturii 2023.”

Strategia de întărire a relațiilor diplomatice internaționale ale Timișoarei va continua prin revitalizarea și consolidarea relațiilor cu orașele înfrățite.

Traducerea apelului în mai multe limbi străine o găsiți în primul comentariu și dacă aveți legături cu mediul cultural și artistic din alte țări, vă rog să distribuiți call-ul nostru și Centrul de Proiecte Timișoara va gestiona propunerile primite.

Print Friendly, PDF & Email