Apel de proiecte pentru anul 2022, lansat de Casa Artelor

Direcția Județeană pentru Cultură Timiș pregătește programul evenimentelor culturale adăpostite de Casa Artelor în anul 2022 şi invită operatorii culturali să formuleze propuneri de activități care să se desfășoare în spațiile sale.

 

„Casa Artelor pune la dispoziția operatorilor culturali, ca în fiecare an, fără taxe, spațiile sale. Este vorba despre galeria Pygmalion, galeria Subterana, sala StudioArt și Curtea cu castan. Am ales ca, în 2022, să începem sezonul expozițional mai târziu decât de obicei: de la 1 martie. Sperăm ca până la acea dată situația epidemiologică din țara noastră să se îmbunpătățească și să ne putem desfășura activitatea la capacitate maximă”, declară Sorin Predescu, director executiv al Direcției Județene pentru Cultură Timiș.

Cei care doresc să organizeze expoziții, spectacole, lansări de carte etc în oricare dintre cele patru spații ale Casei Artelor trebuie să completeze un formular online (formularul poate fi accesat aici), până cel târziu în 15 ianuarie 2022 și, în cazul expozițiilor, să trimită prin email un portofoliu cu zece lucrări, în format pdf sau jpg, de maximum 20Mb, pe adresa: propuneri2022@gmail.com. Lista cu propunerile acceptate va fi făcută publică în 1 februarie 2022 pe site-ul DJC Timiș: www.culturatimis.ro.

Print Friendly, PDF & Email