Antrenamente fizice online oferite de Facultatea de Educație Fizică și Sport a UVT

În această perioadă, dominată de constrângerile și limitările izolării la domiciliu, Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Vest din Timișoara îi invită pe cei interesați de sport la antrenamente fizice, desfășurate prin îndrumare online.

 

Începând din această săptămână, pe canalul de videosharing www.youtube.com al FEFS se află mai multe filme demonstrative de aerobic, dar și de gimnastică medicală sau alte sporturi, anunță reprezentanții UVT. Pe acest canal sunt deja disponibile trei filme demonstrative cu exerciții de aerobic, unul de gimnastică medicală și unul de înot aplicativ și vâslit.

Suplimentar, săptămâna aceasta echipa de specialiști în educație fizică de la FEFS a UVT va propune noi ghiduri video pentru antrenamente fizice desfășurate prin îndrumare online, care presupun exerciții ce pot fi coordonate de la distanță. „«Doza de sport» promite un plus de îndrumare profesională pentru întreținerea fizică atât de necesară în această perioadă”, transmit reprezenanții Facultății de Educație Fizică și Sport a UVT.

„Așa cum v-a obișnuit, Universitatea de Vest din Timișoara oferă comunității sale academice și celei studențești servicii adaptate și la zi, dar deschise și spre publicul larg. Încercăm să fim permanent adaptați la condițiile sociale și economice cotidiene, iar acum, în perioada aplicării limitărilor impuse de Starea de Urgență, când suntem cu toții izolați la casele noastre, un plus de îndrumare pentru exerciții fizice nu poate să fie decât binevenit”, transmite prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Print Friendly, PDF & Email